Ságat - Samisk avis AS

Søkeresultat

Nyheter av: Roger Albrigtsen

Med hjertet i fotballen

Med hjertet i fotballen

Publisert:

Det gikk i ett da Finnmarks største turnering i sjuer­fotball ble arrangert i Porsanger denne helgen. Hele 48 lag med totalt 490 spillere hadde tatt veien til Lakselv for å møtes i kamp om de gjeveste trofeene.

Er du en 4H-er?

Er du en 4H-er?

Publisert:

Organisasjonsrådgiveren i 4H Finnmark er for tiden på reisefot. Hanne Kalliainen har som mål å blåse liv i 4H klubbene som har ligget brakk en stund. Samtidig vil hun bidra til å få startet nye klubber. Torsdag møtte hun to engasjerte gutter som umiddelbart ble medlemmer.

Varsler kamp mot nedleggelse

Varsler kamp mot nedleggelse

Publisert:

– Nedleggelser av trafikk­stasjoner fører til sentrali­sering og føyer seg godt inn i det bildet vi har sett med nærpolitireform, kommune- og regionsammenslåinger fra denne H- og Frp-regjeringa med mellompartiene på slep, sier stortingsrepresentant Arne Nævra fra Sosialistisk Venstreparti. Han vil n...

Slutt på «panikk-salg

Slutt på «panikk-salg" av døgnkort

Publisert:

De siste årene har en rekke laksefiskere vært klare ved tastaturet den 1. mars nøyaktig klokken 18.00 om kvelden. Det var den datoen døgnkortene for Lakselva ble lagt ut. Nå gjøres det endringer.

Presenterer livsviktig bok

Presenterer livsviktig bok

Publisert: - Oppdatert: 14.02.2019 kl 14:58

Sist høst startet ungdomsbedriften Unge øyne arbeidet med et produkt som kan bli en kjempesuksess. Det handler om et nødvendig hjelpemiddel for å bli sett og forstått.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...