Generelle betingelser

Betingelser for bruk av sagat.no - Ságat - Samisk avis AS på nett.

1. Du er personlig ansvarlig for det du publiserer av kommentarer og poster i diskusjonsforumet. Alle som poster kommentarer må være registrert med fullt navn og telefonnummer. Navnet vil følge innleggene du poster på nettsiden, men øvrige personopplysninger vil ikke bli publisert eller brukt i andre sammenhenger.

2. Kommentarer og innlegg blir ikke redigert, men vi sletter de kommentarer/innlegg som bryter med vårt reglement så fort det er praktisk mulig. Ved eventuelle overtredelser av reglementet kan din brukerprofil bli sperret eller slettet. Ságat forbeholder seg retten til å deaktivere diskusjonsforum/kommentarer når som helst og uten forvarsel. Ságat forbeholder seg også retten til å deaktivere og slette brukerprofiler med mangelfulle eller falske opplysninger.

3. De som poster innlegg/kommentarer forplikter seg til å overholde norske lover og regler.

4. Det er ikke tillatt å publisere samme innholdet flere ganger. Spamming er ikke tillatt.

5. Vis respekt for menneskers egenart, identitet, kjønn, privatliv, seksuelle legning og livssyn/religion.

6. Det er ikke lov å legge inn artikler som er publisert i andre medier uten tillatelse fra opphavspersonen.

7. Innlegg/kommentarer kan fjernes uten varsel eller begrunnelse fra Ságat. Vi er heller ikke forpliktet til å kommentere/svare på innlegg.

8. Innlegg/kommentarer vises med fullt navn. Du må derfor oppgi gyldig e-postadr. og navn ved registrering av din brukerprofil.

9. Det er ikke tillatt å publisere innlegg/kommentarer som inneholder reklame uten tillatelse fra oss.

10. Ságat forbeholder seg retten til å avslutte enhver diskusjon/kommentar som gjentatte ganger blir tatt opp med samme tema.

Vis hensyn slik at vi kan opprettholde en levende, god og saklig debatt.