Ságat - Samisk avis AS

Ságat

Stolthet og tårer for Ella i Stjernekamp

Som aktiv i Natur og Ungdom, har Ella mange venner fra organisasjonen, i tillegg til sine barndomsvenner fra Finnmark. Det var mange som ville gratulere henne med nok en musikkprestasjon lørdag kveld. Foto: Sunniva Bornøy

Nok stemmer for å gå videre og gledestårer fra fans og venner gjorde godt for Ella Marie, som kan slappe av etter nok en musikkprestasjon i årets Stjernekamp.

Ságat
Ságat - Samisk avis AS

Publisert:

Sist oppdatert: 04.09.2018 kl 09:06

Til tross for blandede kritikker fra dommerne etter å ha fremført den rocka countrysangen «Better Dig Two» av The Band Perry, er Ella videre i Stjernekamp - og klar for å gi alt fremover.

– Det verste jeg har opplevd i hele mitt liv

Ságat tok en prat med henne rett etter at stemmene var blitt avslørt og hun var trygg:

– Åh, kan æ ta av mæ skoen mine? utbryter Ella til journalisten glad og fornøyd, før hun setter seg ned på scenen.

– Beskriv opptredenen?

– Vet du hva? Jeg tuller ikke en gang, når jeg sier at dette er det verste av det verste jeg har opplevd i mitt liv! Det var så intenst. Når jeg først hadde jobba med den her låta beinhardt, var superletta etter opptredenen, og så får tilbakemeldinger som er litt dårlige, så er det skikkelig antiklimaks.

– Følte du at det var litt ufortjent?

– Nei, det følte jeg ikke. Alt de sier er sant, men det er bare noe med det man skal gjennom. Det er heftig. Man skal levere foran hele Norges land, og så få tilbakemeldinger uten å si noe selv. Det var en ny situasjon, men jeg er glad for å ha vært igjennom det. Jeg er veldig glad for at jeg er med videre.

– Jeg er så takknemlig

Da Ella hørte navnet hennes bli ropt opp, synes hun selv at det kanskje virket litt dramatisk.

– Det var så halleluja-stemning i hodet mitt da jeg hørte at jeg slapp å vente blant bunn tre. Jeg tror det hadde vært helt forferdelig. Jeg er så takknemlig. Jeg føler at jeg har Nord-Norge i ryggen, og at folk stemmer for harde livet. Jeg kan ikke gjengjelde, jeg kan ikke takke nok, men jeg må i hvert fall si at jeg er uendelig takknemlig på dere som har stemt på meg.

– Interessant kostyme neste uke

Ella tenker på familie og venner i Tana, og vil gi spesielt en hilsen til sine nærmeste:

– Jeg vil gi en ekstra hilsen til mamma, pappa og lillesøster som ikke er her i dag, men de kommer i neste uke. Vi var jo kjemperedd for at de skulle komme ned, og så var det ikke noe Stjernekamp på meg neste uke, men så får de se meg i neste sending likevel.

Stjerneskuddet avslører ikke så mye om neste sending, som skal være i sjangeren hip hop, men noe kan vi allerede glede oss til:

– Jeg tror jeg kommer til å ha det mest interessante kostyme. Det kan jeg avsløre. Det blir litt nye greier jeg skal ha på meg, avslutter ei letta Ella Marie Hætta Isaksen fra H3 Arena på Fornebu lørdag kveld.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...