Klargjør siden...
Ságat

Lokal mat og kulturhistorie

Corner Spiseri i Honningsvåg satser sterkt på lokal kortreist mat. Man har spesielt mange spennende fiskeretter på menyen. Nå vil man; i samarbeid med Nordkappregionen Næringshage, få formidlet langt mer informasjon om de lokale matrettene; samt fortelle om Corner sin historie. Fra venstre Marita Melsbø Nilsen, Stig Hansen fra Nordkappregionen Næringshage og daglig leder Odd-Arne Nilsen ved Corner Spiseri.
 Foto: Geir Johansen

Corner Spiseri i Honningsvåg satser sterkt på lokal kortreist mat. Man har spesielt mange spennende fiskeretter på menyen. Nå vil man; i samarbeid med Nordkappregionen Næringshage, få formidlet langt mer informasjon om de lokale matrettene; samt fortelle om Corner sin historie. Fra venstre Marita Melsbø Nilsen, Stig Hansen fra Nordkappregionen Næringshage og daglig leder Odd-Arne Nilsen ved Corner Spiseri. Foto: Geir Johansen

Publisert:

Kjære leser,
ønsker du tilgang til
alt innhold på vår nettside? Klikk her!