Ságat - Samisk avis AS

Åpning av Trollholmsund

Åpning av Trollholmsund

På fredag ble kulturstien til Trollholmsund offisielt åpnet av same­tingspresident Aili Kes­ki­talo og ordfører Aina Borch. Det ble holdt taler av Keskitalo, Borch og fylkesmann Elisabeth Vik Aspaker. Det var ­også musikalske innslag og ett teaterstykke om sagnet.

Siste bildegalleri

Sykkelritt i Lakselv under Bolystuka

Siste fra Leder

Leder: Gigantisk helseløft i Finnmark

... bare et tidsspørsmål før samfunnet blir presentert for en helt ubetalelig regning Les mer 

Gigantisk helseløft i Finnmark

Leder:

Gigantisk helseløft i Finnmark

... bare et tidsspørsmål før samfunnet blir presentert for en helt ubetalelig regning

Haka-dans fikk frem smilet

Haka-dans fikk frem smilet

Perletur skaper problemer

Perletur skaper problemer

En Perletur i Tana har voldt bygda store problemer internt. Bygdelaget mener man bør bruke den hvite stien, mens Frank M. Ingilæ ønsker å fastholde den blå stien. Nylig var kommunen på befaring med Torhop og Tarmfjord bygdelag, som mener den hvite stien er best.

Ung bærplukker

Ung bærplukker

En rettsstridig tvangsmulkt

Leder:

En rettsstridig tvangsmulkt

Dette minner om et nazi­system som er en rettsstat uverdig

Fin bokgave til Bøkfjord skole

Fin bokgave til Bøkfjord skole

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...