Søkeresultat

Nyheter av: Sonja Ellinor Andersen

Årsmøtet avgjør hvor lang fiskesesongen blir

Årsmøtet avgjør hvor lang fiskesesongen blir

Publisert:

Miljødirektoratets forskriftsendring regulerer åpning av årets laksefiskesesong i Lakselva, som er 15. juni. Derimot skal årsmøtet avgjøre om det skal tillates laksefiske frem til 15. september.

– Når starter årets laksefiske i Lakselva?

– Når starter årets laksefiske i Lakselva?

Publisert:

Ragnar Samuelsen påpeker at utenbygdsboende medlemmer i grunneierforeningen kan velge en fullmektig til å stemme på årsmøtet, slik at man får vedtak på fisketiden. Nå vet man ikke når årets laksefiske starter.

Eventyrlig sesongslutt for skuterfolket

Eventyrlig sesongslutt for skuterfolket

Publisert:

En steikende sol fra skyfri himmel og vindstille var rammen rundt sesongslutt for skuterfolket i Porsanger tirsdag. Og kudos til løypemannskapet for E6-standard på fjellveien.

Ber om ny vurdering av den nye fisketiden i Lakselva

Ber om ny vurdering av den nye fisketiden i Lakselva

Publisert:

Miljødirektoratets forskriftsendring med forskyvning av fisketiden i Lakselva er ikke i tråd med verken lakse- og innlandsfiskeloven eller med naturmangfoldloven, og bør derfor revurderes snarest.

FeFo forholder seg kun til foreningens styrevedtak

FeFo forholder seg kun til foreningens styrevedtak

Publisert:

FeFo overprøver aldri styrevedtak i en grunneierforening. De kan omgjøre vedtaket om fisketiden i Lakselva, men kun etter en ny henvendelse fra foreningsstyret.

– En aggressiv fremferd som skremmer folk

– En aggressiv fremferd som skremmer folk

Publisert: - Oppdatert: 21.04.2021 kl 10:08

– Det som er graverende i denne saken er Lindbäcks fremferd med å stigmatisere folk som mafia fordi de har en mening. Det er unødvendig og uverdig. Voksne folk må kunne diskutere på et saklig nivå.

– Alvorlig å bevisst føre folk bak lyset

Grunneier reagerer på endring av fisketiden:

– Alvorlig å bevisst føre folk bak lyset

Publisert:

– Aldri tidligere har man hatt behov for å fiske etter gytemoden fisk i Lakselva, så hvorfor nå? Tilliten til de som styrer elva er svekket etter at de fikk endret fisketiden uten først å orientere grunneierne.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...