Søkeresultat

Nyheter av: Silje Kvammen

Satte standarden for årets Kirkenesdager

Satte standarden for årets Kirkenesdager

Publisert:

Unni Wilhelmsen var tilbake i Kirkenes for å lage god stemning på Ofelaš Arena under Kirkenesdagene. Mange frydet seg over å endelig kunne få være sosiale med venner og gamle kjente igjen.

Hedrer urfolk med kunstutstilling

Hedrer urfolk med kunstutstilling

Publisert:

Ä´vv Skoltesamisk museum har i sommer gleden av å vise kunstutstillingen Tundra Archives 2.0 av Inger Blix Kvammen.

Kirkenes Snøhotell ser fremover

Kirkenes Snøhotell ser fremover

Publisert:

Snehotellet ser fremover og holder hjulene i gang med tanker på tida når coronakrisen er over. Flere prosjekt ser nå ut til å realiseres, i det som likevel ville vært en rolig sesong for reiselivsbedriften.

Pleksiglass foran diskene

Pleksiglass foran diskene

Publisert:

Apotekene beskytter sine ansatte og risikogruppene med ytterligere smitteverntiltak.

Konfirmasjonene utsatt inntil videre

Konfirmasjonene utsatt inntil videre

Publisert:

Onsdag i forrige uke fikk foresatte av årets konfirmanter i Sør-Varanger også beskjed om at alle konfirmasjoner er utsatt til høsten.

Butikkene gjør det de kan for å overleve

Butikkene gjør det de kan for å overleve

Publisert:

Skal vi ha noe å komme tilbake til etter «Coronakrisen», er det viktig å være bevisst på å støtte den lokale handelen. Ulike tiltak har raskt blitt satt til verks for å gjøre handel i Kirkenes sentrum trygg og sikker, både for kundene og alle andre.

Oppfordrer til å vise hensyn

Oppfordrer til å vise hensyn

Publisert: - Oppdatert: 17.03.2020 kl 10:58

Coop Extra på Sandnes har nå satt i verk gode forholdsregler for å unngå smittefare i butikken. Lørdag formiddag var det også helt andre tilstander i butikken, som slo alle salgsrekorder sist torsdag.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...