Ságat - Samisk avis AS

Ságat

Cuddly Paw Forest skårer høyt

Kai Simon Johansen og Sandrine Bocher Johansen forteller at konseptet deres er å kunne ta ordentlig vare på kundene sine. Foto: Hannah Persen

Ekteparet Sandrine Bocher Johansen og Kai-Simon Johansen tilbyr opplevelser for livet hos Cuddly Paw Forest i Lakselv.

Ságat
Ságat - Samisk avis AS

Publisert:

– Vi kan tilby opplevelser i Nord-Norge med alt som hører til. La den flotte finnmarksnaturen berike deg med inntrykk og minner som varer! Skriver Cuddly Paw Forest på sin Facebook-side.

Rike opplevelser

Cuddly Paw Forest drives av ekteparet Sandrine Bocher Johan­sen og Kai Simon Johansen fra Brennelv i Porsanger.

Her kan du ta en natt eller flere i den nydelige domen, dra på sledetur med polarhundene, ro med kano ned elva, ta en tur innom kafeen og butikken der de selger både bøker de selv har skrevet, som «100 ting å se og gjøre i Porsanger», sølvsmykker eller andre håndlagde produkter av Sandrine selv. Det vil også komme mye, mye mer.

Scorer høyt

Cuddly Paw Forest og overnatt­ings­stedet Wild Caribou Dome skårer høyere enn det meste annet i Lakselv. Gjestene er mer for­nøyd med denne beliggenheten sammenlignet med andre over­nattingssteder i nærheten.

Dette overnattingsstedet anbefales for deg som vil ha valuta for pengene i Lakselv. Andre gjester som har bodd her, mener de får mer igjen for pengene sammenlignet med andre overnattingssteder.

Verden over

Ekteparet har fått gjester og kunder fra over hele verden.

– For to uker siden hadde vi et par fra Tyskland her. Ellers har vi hatt folk fra hele verden egentlig. Blant annet Danmark, Italia, Russ­land, USA, Thailand, Tysk­land og Sør-Korea, forteller Kai Simon.

– De fleste som kommer hit kjører fra Finland, gjennom Laks­elv og til Nordkapp. Over tre uker hadde vi over 90 personer innom. Vi er åpen fra mandag til fredag, noen ganger lørdag og søndag om vi har mulighet. Det er overraskende fordi vi har heller ikke markedsført mye, egentlig kun skiltet som står ved E6, forklarer Sandrine.

Misfornøyde nordmenn

Nordmenn gir de verste tilbakemeldingene.

– Vi har merket at det er nordmenn som er «verst». Vi har spurt oss selv hvorfor, men vi har sett at det alltid er de som gir en dårligere karakter eller ikke er like fornøyd. Vi tror det er fordi vi ikke har dusj tilgjengelig for øyeblikket, og vi skjønner at det kan gi et stort minus. Men vi holder på med hytta, der det vil være både dusj og fellesbad.

– Vi tror også det er fordi nordmenn er vant til å dra på hyttetur og dra til fjells selv. Så de opplevelsene vi tilbyr her ser vi blir litt feil for nordmenn, fordi de ikke helt skjønner konseptet her hos oss eller poenget med det, sukker Sandrine og fortsetter,

– Så de som for eksempel kommer fra Spania setter veldig pris på konseptet. De er ikke like vant med å sove i telt, det blir helt spesielt for dem. Også når det er 20 minus grader ute også overlever du i et lite telt, da blir det jo helt magisk. For nordmenn blir det ikke det samme, så de synes jo det blir altfor dyrt og så videre.

Leser ikke?

Nordmenn er visstnok dårlig på lesing.

– Nordmenn leser for eksempel ikke det som står på Booking.com om stedet. På nettsiden står det at det ikke er dusj tilgjengelig for øyeblikket og at toalettet ikke er i domen. Grunnen til det er fordi vi har elva like ved, så vi har faktisk ikke lov å ha do ved elva, den må være noen meter unna domen. Bare det kan vær­e et stort minus for noen. For nordmenn blir det rett og slett for langt å gå de meterne, forteller paret.

– Neste par som kommer er faktisk fra Sverige som blir en natt, og vi er litt spent på om de er som nordmenn eller ikke. Vi har aldri hatt noen derfra, forteller Kai Simon.

Jobber på spreng

Videre forteller paret at de ser lyst på fremtiden og vil fortsette utviklingen av området.

– Vi jobber videre med eiendommen. Vi jobber på spreng med en hytte så den er klar til vinteren. I hytta vil gjester ha mulighet til å sove over, dusje og bruke et fellesbad med vaskerom og toalett, forteller paret.

– Vi jobber også med å ta noen kroner i inngangspenger, men akkurat nå blir det feil for meg fordi alt ikke er helt klart. Vi jobber derfor på spreng på å få hytta klar, noe informasjon på området, flere stier og utkikkspunkter. Rett og slett legge til litt, finpusse og jobbe med det som ikke er ferdig.

– De fleste liker å komme hit kun for naturen og å få kunne nyte stillheten som er her i denne åpne parken. Noen fra USA hadde booket for en natt, men endte opp med å bli fire netter fordi de mente det var så fint her om vinteren, ler Sandrine.

Klart konsept

Paret forklarer at de vil kun det beste for gjestene og kundene som tar turen innom.

– Konseptet vårt er jo at vi skal kunne ta ordentlig vare på kundene. Gjestene forteller at det setter de veldig pris på. Om vi hadde hatt flere domer, si fem eller seks stykker, ville vi ikke kunne gitt den samme opplevelsen. Vi har historiene og vi kjenner konseptet, og vi vil ta vare på de som kommer hit til oss, avslutter Kai Simon.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...