Ságat

– Tålmodighet er en dyd

Daglig leder Gunnar Skjelvik i Polaralge AS i Gildeskål, opplever at tålmodighet er en dyd i biomarin-bransjen. Han og kona Ann Lisbeth og samarbeidspartner Christian Guido Bruckner, som har doktorgrad i algeforskning, satser sammen på alger, tang og tare. Polaralge jobber nå med å komme i gang med produksjon av fjærehinne, som brukes i sushi, men venter fortsatt på svar på konsesjonssøknaden de sendte inn for ett år siden.
 Foto: Rita Heitmann

Daglig leder Gunnar Skjelvik i Polaralge AS i Gildeskål, opplever at tålmodighet er en dyd i biomarin-bransjen. Han og kona Ann Lisbeth og samarbeidspartner Christian Guido Bruckner, som har doktorgrad i algeforskning, satser sammen på alger, tang og tare. Polaralge jobber nå med å komme i gang med produksjon av fjærehinne, som brukes i sushi, men venter fortsatt på svar på konsesjonssøknaden de sendte inn for ett år siden. Foto: Rita Heitmann

Publisert:

Kjære leser,
ønsker du tilgang til
alt innhold på vår nettside? Klikk her!